dimecres, 11 de febrer del 2009

Macarrons amb marisc


Ingredients per a 4 persones:
400 grs. de macarrons
100 grs. de sípia
100 grs. de calamar
200 grs. de gambes pelades
Vuit musclos
Una ceba
Quatre tomàtigues grosses
200 grs. de pèsols
Oli, mantega, sal i pebre bo blanc

Bullirem els macarrons i els pèsols amb aigua abundant i un poc de sal i mantega. Després els colarem.
Dins una greixonera amb oli, sofregirem la sípia i el calamar nets i trossejats i les gambes. Hi afegirem la ceba ratllada i la daurarem. Després hi possarem les tomàtigues pelades i capolades, sal, pebre bo blanc, i per acabar, els musclos tallats en tres trossets.
Quan el sofregit estigui ben fet, juntarem els macarrons amb la salsa, els mesclarem bé, els possarem per damunt uns trossets de mantega i els gratinarem al foc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada